Power BI Connector voor Exact Online

Met de Power BI Connector voor Exact Online kunt u eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit uw Exact Online administraties. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en Exact Online met elkaar te koppelen. Met de Power BI Connector voor Exact Online hebben we dat gemakkelijk gemaakt voor u als gebruiker. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Tabellen Exact Online

In de connector geven we u een groot aantal voorgedefinieerde tabellen met daarin de meest voorkomende gegevens uit Exact Online. Voor gevorderde gebruikers is het mogelijk om met een functie alle gewenste endpoints van Exact Online te benaderen en deze gegevens in te lezen in Power BI. U bepaalt zelf welke gegevens u inleest vanuit Exact Online en hoe u deze gegevens gebruikt in Power BI.

Data combineren en informatie delen

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met Exact Online is de vrijheid die u krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit Exact Online te combineren met andere gegevens, kunt u compleet nieuwe inzichten creëren. En u bepaalt zelf welke dashboards u maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Online demo

Bekijk de onderstaande video voor een impressie van de mogelijkheden.Wilt u meer weten of een offerte opvragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.