Power BI Connector voor SnelStart Web

Met de Power BI Connector voor SnelStart Web kunt u eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit uw SnelStart Web administratie. Als uw SnelStart administratie in de cloud staat, kunt u dit koppelen met andere applicaties zoals Power BI. Met de Power BI Connector voor SnelStart Web hebben we dat gemakkelijk gemaakt voor u als gebruiker. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

De Power BI Connector voor SnelStart Web is bijna beschikbaar. De verwachting is dat we deze connector in september 2019 beschikbaar kunnen stellen. Stuur ons een bericht als je op de hoogte gehouden wilt worden van de ontwikkelingen. 

Tabellen SnelStart Web

In de connector geven we u een aantal voorgedefinieerde tabellen met de meest voorkomende gegevens uit SnelStart Web. Voor gevorderde gebruikers is het mogelijk om met een functie alle gewenste endpoints van SnelStart Web te benaderen en deze gegevens in te lezen in Power BI. U bepaalt zelf welke gegevens u inleest vanuit SnelStart Web en hoe u deze gegevens gebruikt in Power BI.

Data combineren en informatie delen

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met SnelStart Web is de vrijheid die u krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit SnelStart Web te combineren met andere gegevens, kunt u compleet nieuwe inzichten creëren. En u bepaalt zelf welke dashboards u maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Online demo

Bekijk de onderstaande video voor een impressie van de mogelijkheden.Wilt u meer weten of een offerte opvragen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.