Dashboards

blankEen kenmerk van een goed dashboard is dat deze actiegericht is. Alleen de omzet van afgelopen maand geeft weinig informatie, je kunt het pas beoordelen als je het vergelijkt met de target. Maar ook met een target erbij sta je nog steeds voor een voldongen feit. Je kunt er pas op sturen als je de omzet koppelt met de salespipeline. Bijvoorbeeld met het aantal openstaande offertes of het aantal verkoopafspraken. Dat zijn de KPI’s waar je op kunt sturen, die wil je dus zien.

Met Microsoft Power BI is het mogelijk om iedere afdeling of medewerker een eigen actiegericht dashboard te geven. Met relevante informatie waarop je actie kunt ondernemen. Een dashboard dient niet als verantwoordingsmiddel maar als stuurmiddel. Door financiële data te combineren met operationele data heb je zo’n stuurmiddel in handen. Dat is de kracht van self-service BI, dat is de kracht van Microsoft Power BI.

Standaard Dashboard

Op onze website PowerBIConnector.nl bieden we een standaard financieel dashboard aan dat in korte tijd geïmplementeerd kan worden:

Het dashboard kan gekoppeld worden aan de administraties in Exact Online, Twinfield, AFAS en AccountView.

Dashboard Templates

Daarnaast hebben we een groot aantal dashboard templates beschikbaar die volledig naar eigen wens uitgebreid of aangepast kunnen worden. Kijk voor het aanbod in onze webshop op PowerBIConnector.nl.

De Power BI templates kunnen gekoppeld worden aan de administraties in Exact Online, Twinfield, AFAS, SnelStart, King, AccountView, Multivers/Boekhoud Gemak, Nmbrs en Loket.

Reacties zijn gesloten.