Implementatie

Dagelijks helpen we bedrijven en organisaties bij de implementatie van Power BI, de laagdrempelige business intelligence oplossing van Microsoft. We maken slimme koppelingen voor het importeren van de data uit externe systemen en zetten dit om in een overzichtelijk datamodel en verhelderend dashboard in Power BI. We beperken ons niet tot de techniek, maar denken ook graag mee over de toepassing van dashboards in uw bedrijf. Het doel van een dashboard is het verkrijgen van inzicht, gericht op het ondernemen van actie. Doordat we kunnen meedenken in de bedrijfsprocessen en ook over de technische kennis beschikken, kunnen we u bij de gehele implementatie van Power BI van dienst zijn!

Ontwikkeling en ondersteuning

blankWe zijn flexibel in de manier waarop we u helpen om Power BI te implementeren. We kunnen het gehele traject voor u verzorgen, van het ontsluiten van de data tot en met het visualiseren in de dashboards. Het is ook mogelijk dat we u alleen ondersteunen bij de wat meer complexe zaken, zoals het inrichten van het datamodel of het maken van de DAX-expressies. We gaan voor een open samenwerking, met als belangrijkste doel het creëren van relevante stuurinformatie voor uw onderneming.

Standaard en op maat

We kunnen een dashboard volledig op maat maken, gebaseerd op de specifieke wensen van uw organisatie. Daarnaast hebben we diverse standaard dashboards en dashboard templates beschikbaar die we in korte tijd kunnen implementeren. Ook de mix is mogelijk, door te starten met een template en deze vervolgens op bepaalde onderdelen te wijzigen of uit te breiden met uw specifieke informatiebehoefte. We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Reacties zijn gesloten.