Training

Naast de implementatie van Power BI kunnen we ook uw medewerkers trainen in het gebruik van Power BI. De trainingsmogelijkheden variëren van een kennismaking voor beginners tot en met een geavanceerde uitleg over het gebruik van Power Query en DAX. We geven de trainingen bij u op locatie en zorgen ervoor dat de inhoud van de training is toegespitst op uw situatie.

Met onze on-the-job trainingen worden u en uw medewerkers meegenomen in de ontwikkeling van een dashboard in Power BI. U bouwt kennis op over Power BI en ondertussen worden de eerste stappen voor de implementatie gezet. In alle trainingen gaat u zelf met Power BI aan de slag!

Daarnaast bieden we samen met onze trainingspartner Boostin een Power BI training aan waarin de Power BI Connectors worden gebruikt. Tijdens deze basistraining leren wij je in één dag hoe je met Power BI aan de slag kan in jouw eigen werkomgeving. Tegelijk leer je hoe je de gegevens uit Exact Online gebruikt in je eigen Power BI dashboard. Je kunt je hier aanmelden voor deze training.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.