Koppeling Power BI en Exact Online

Met de Power BI Connector voor Exact Online kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je administraties in Exact Online. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en Exact Online met elkaar te koppelen. Ook zorgen we ervoor dat de technische namen van tabellen en velden zijn omgezet naar namen die voor elke gebruiker te begrijpen zijn.

Koppeling Exact Online

blank

blankAlle gegevens die Exact Online via de Rest API beschikbaar heeft gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die je simpelweg kunt aanklikken. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit Exact Online inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

Consolidatie en benchmarks

Met de Power BI Connector voor Exact Online kun je in één keer gegevens inlezen vanuit meerdere Exact Online administraties. Dat geeft mogelijkheden om gegevens te consolideren of om administraties te benchmarken. Met de connector haal je de benodigde gegevens op, vervolgens heb je alle mogelijkheden van Power BI tot je beschikking om het te visualiseren zoals voor jouw onderneming nodig is.

Data combineren

Een groot voordeel van de combinatie van Power BI met Exact Online is de vrijheid die je krijgt om gegevens inzichtelijk te maken. Door gegevens uit Exact Online te combineren met gegevens uit andere bronnen, kun je compleet nieuwe inzichten creëren. En je bepaalt zelf welke dashboards je maakt en wie deze informatie kan zien. Dat is de toegevoegde waarde van Power BI!

Online demo

Klik hier voor een online demovideo de Power BI Connector voor Exact Online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *