Financieel dashboard voor Exact Online

Veel bedrijven en accountantskantoren vragen zich nog af wat Power BI voor hen kan betekenen. Voor een snelle start hebben we een standaard financieel dashboard ontwikkeld, volledig gebaseerd op de gegevens uit Exact Online. De gegevens uit meerdere administraties kunnen worden ingelezen, waarna de cijfers enkelvoudig of geconsolideerd worden getoond.

Eenvoudig te gebruiken

blankDit dashboard kan in hele korte tijd geïmplementeerd worden. Het dashboard wordt beschikbaar gesteld als template. Na de installatie stel je de benodigde parameters in en wordt het dashboard gevuld met je eigen gegevens. Eenvoudiger en sneller dan dit kan het niet!

Dagelijks bijwerken

De gegevens in het dashboard kunnen dagelijks worden bijgewerkt, tot maximaal 8 keer per dag. In de online Power BI Service stel je zelf in op welke tijdstippen van de dag en week het dashboard moet worden ververst. Zo ben je altijd bij en heb je op elk moment van de dag een actueel inzicht. Op je PC, tablet of smartphone!

Financieel inzicht

Het dashboard bevat de financiële gegevens over omzetten, marges, kosten en resultaten. En verder de openstaande posten van debiteuren en crediteuren, de balansposities en een forecast van omzet en resultaat.

Klik hier om het dashboard live te bekijken!

blank

Meer weten?

Neem contact met ons op en we vertellen je hoe je zelf snel kunt starten met een Power BI dashboard, gekoppeld aan Exact Online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *