Nieuw: Power BI Connector voor SnelStart

Davista breidt haar koppelingsplatform uit met de nieuwe Power BI Connector voor SnelStart! Met deze connector importeer je op een eenvoudige en veilige manier de gegevens uit SnelStart in Power BI.

Zelf dashboards maken

Met de connector kun je zelf je eigen dashboards maken die precies die inzichten geven die je nodig hebt. Je bent zo niet langer beperkt tot de standaard rapporten en dashboards die SnelStart meelevert, maar je kunt alle aanwezige data visualiseren op de manier die bij jouw onderneming past.

blank

Data combineren

Een groot voordeel is dat je de data uit SnelStart kunt combineren met gegevens uit andere databronnen. Bijvoorbeeld de omzetcijfers per kostenplaats uit SnelStart gecombineerd met de gegevens van Google Analytics. Of de openstaande posten uit SnelStart gecombineerd met de verkooporders uit een extern ERP-systeem. Door de gegevens uit SnelStart te combineren met gegevens uit andere systemen, creëer je nieuwe inzichten die nu niet voorhanden zijn.

Informatie delen

Je deelt een Power BI dashboard eenvoudig met collega’s. Zij bekijken het dashboard in hun browser of in de mobiele Power BI app. Je bepaalt zelf wie welke gegevens kan zien, zonder iedereen toegang te hoeven geven tot SnelStart. Door meerdere databronnen te combineren in één Power BI dashboard geef je elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!

 

Kant-en-klare templates

Voor een snelle start bieden we kant-en-klare templates aan die je vult met de gegevens uit je eigen SnelStart administratie. In Power BI Desktop heb je de mogelijkheid om de template naar eigen wens aan te passen en uit te breiden.

De combinatie van SnelStart en Power BI geeft je veel meer vrijheid om inzicht te creëren. Wil je de vrijheid zelf ervaren? Bekijk de online demo of vraag een gratis proefversie aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *