Power BI Financieel Dashboard met drilldown naar PDF-factuur

Power BI staat de laatste tijd enorm in de belangstelling. Het is een laagdrempelige tool om zelf dashboards mee te maken. Dat geeft veel vrijheid om je eigen inzichten te creëren. Door de Office look-and-feel maken veel mensen de overstap van Excel naar Power BI.

Accountancy

Ook vanuit de accountantskantoren en administratiekantoren is er steeds meer interesse in de mogelijkheden die Power BI biedt. Het biedt veel meer dan de standaard dashboards in een financieel pakket. Tegelijk is het voor veel kantoren nog een zoektocht hoe Power BI op een eenduidige manier bij hun klanten ingezet kan worden.

Financieel Dashboard

Speciaal hiervoor heeft Davista een standaard Financieel Dashboard ontwikkeld. Het is een klant-en-klaar dashboard dat gekoppeld kan worden met Exact Online, Twinfield, AFAS en AccountView. Het dashboard toont de financiële gegevens over omzetten, marges, kosten en resultaat. Verder geeft het inzicht in de openstaande posten, liquiditeit en forecast. De gegevens worden elke dag automatisch bijgewerkt. Het dashboard kan gedeeld worden met de klant, die het vervolgens in de browser of in de mobiele app kan bekijken.

Drilldown naar PDF-factuur

Met de koppeling met Exact Online en AFAS is het zelfs mogelijk om door te klikken tot op de PDF-factuur. Je klikt van het resultaat naar de resultatenrekening, van de resultatenrekening naar de grootboekkaart, van de grootboekkaart naar de PDF-factuur.

Bekijk het Financieel Dashboard op https://www.powerbiconnector.nl/financieel-dashboard/

 

Van het Resultaat:

blank

Naar de Resultatenrekening:

blank

Naar de Grootboekkaart:

blank

Naar de PDF-factuur:

blank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *