Bitcoin, the story continued…

Vorige maand hebben we een blog geschreven met een analyse van de Bitcoin. Op dat moment stegen de koersen de pan uit, maar inmiddels is dat wel iets anders. Daarom hebben we het dashboard voorzien van de live-koersen van de Bitcoin, zodat je het kunt blijven gebruiken.

Koersverloop 2018

In 2018 zien we een grote volatiliteit van de Bitcoin-koers. De startkoers op 1 januari was € 11.163 en is daarna flink op en (vooral) neer gegaan. Het hoogtepunt van 6 januari lag op € 14.245, het dieptepunt van 5 februari lag op € 5.586. Het huidige rendement van 2018 ligt op -45%. Heel wat anders dan het rendement van +1118% in 2017.

Bubble

We maakten vorige maand al een vergelijking met de klassieke ontwikkeling van een bubble. Die vergelijking bleek niet onterecht. We hebben de vergelijking opnieuw opgenomen, de overeenkomsten zijn verrassend duidelijk!

Klik op het pijltje blank rechts onderin om het dashboard op volledig scherm te tonen.

Meer weten?

We creëren oplossingen met behulp van Microsoft Power BI. Een toegankelijke tool waarmee u in korte tijd een helder inzicht krijgt in uw data. Power BI kan gekoppeld worden met vrijwel alle (offline en online) software en ook met diverse externe open databronnen. We geven u een dashboard met daarin alleen de informatie die relevant is. Dat geeft rust, richting en een beter rendement!

Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we de meerwaarde voor uw onderneming kunnen laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *