Microsoft opnieuw “leader in Analytics and BI”

Voor het 11e jaar op rij is Microsoft door onderzoeksbureau Gartner erkend als leider op het gebied van Analytics en Business Intelligence. Vandaag heeft Gartner de ‘Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms 2018’ uitgebracht en Microsoft gaat weer aan kop.

Goed om te zien dat Microsoft zich met Power BI duidelijk weet te onderscheiden van andere aanbieders. De afstand tot de andere BI-aanbieders Tableau en Qlik is dit jaar weer verder vergroot. Dit bevestigt de visie van Davista dat Microsoft Power BI de beste keuze is voor Business Intelligence, voor nu en in de toekomst.

Power BI

Met Power BI zet u data om in waardevolle stuurinformatie. Daar waar Excel haar grenzen kent als rapportagetool, biedt Power BI uitstekende mogelijkheden om uw data te analyseren en in een dashboard te visualiseren. Dagelijks bijgewerkt en altijd actueel. Beschikbaar op uw pc, tablet en smartphone.

Met Power BI legt u verbanden tussen data uit verschillende systemen en gebruikt u relevante data van buitenaf. Door financiële data te combineren met operationele data krijgt u inzichten in uw bedrijf van zaken waar u voorheen niets eens aan dacht. Dat is de kracht van Power BI.

Davista

Davista creëert dashboards met behulp van Microsoft Power BI. Het doel van een dashboard is het verkrijgen van inzicht. Inzicht in de prestaties van de onderneming, het product, de afdeling of de medewerker. Een goed dashboard vertelt waarom de ene prestatie voorloopt en de andere prestatie achterblijft. Overzichtelijk, to the point en gericht op het ondernemen van actie. We geven u een dashboard met daarin alleen de informatie die relevant is. Dat geeft rust, richting en een beter rendement!

Lees het volledige bericht op de Power BI website.

blank

Meer weten?

Nodig ons gerust uit voor een vrijblijvende kennismaking, zodat we de meerwaarde voor uw onderneming kunnen laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *