Power BI Connector voor AccountView

Vandaag introduceert Davista de nieuwe Power BI Connector voor AccountView! Hiermee is het mogelijk om zelf op een eenvoudige en veilige manier de gegevens uit AccountView in te lezen in Power BI.

Inzicht creëren

Met de connector kun je zelf je eigen dashboards maken die precies die inzichten geven die je nodig hebt. Je bent zo niet langer beperkt tot de standaard rapporten die AccountView meelevert, maar je kunt alle aanwezige data visualiseren op de manier die bij jouw onderneming past.

 

Data combineren

blankEen ander voordeel is dat je data uit verschillende bronnen nu kunt combineren. Bijvoorbeeld de CRM-gegevens uit AccountView gecombineerd met de gegevens van Google Analytics. Of de financiële gegevens uit AccountView gecombineerd met de statistieken uit de webshop. Of een geconsolideerde resultatenrekening uit AccountView gecombineerd met de operationele cijfers uit een andere applicatie. Of… het voorbeeld wat je nu zelf bedenkt.

Informatie delen

Je deelt een Power BI dashboard eenvoudig met collega’s. Zo kun je de verkoopcijfers van een afdeling in een dashboard zetten, samen met de kosten geboekt op de kostenplaats van die afdeling. Je bepaalt zelf wie welke gegevens kan zien, zonder iedereen toegang te hoeven geven tot AccountView. Door meerdere databronnen te combineren in één Power BI dashboard geef je elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!

 

De combinatie van AccountView en Power BI geeft je veel meer vrijheid om inzicht te creëren. Wil je de vrijheid zelf ervaren? Bekijk de online demo of vraag een gratis proefversie aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *