Power BI Connector voor Exact Online

Davista lanceert met trots de Power BI Connector voor Exact Online! Hiermee is het mogelijk om zelf op een eenvoudige en veilige manier de gegevens uit Exact Online in te lezen in Power BI.

Inzicht creëren

Met de connector kun je zelf je eigen dashboards maken die precies die inzichten geven die je nodig hebt. Je bent zo niet langer beperkt tot alleen de standaard dashboards die Exact Online meelevert, maar je kunt alle aanwezige data visualiseren op de manier die bij jouw onderneming past.

Data combineren

blank

Een ander voordeel is dat je data uit verschillende bronnen nu kunt combineren. Bijvoorbeeld de CRM-gegevens uit Exact Online gecombineerd met de gegevens van Google Analytics. Of de financiële gegevens uit Exact Online gecombineerd met de statistieken uit de webshop. Of een geconsolideerde resultatenrekening met cijfers uit Exact Online gecombineerd met cijfers uit een ander boekhoudpakket. Of… het voorbeeld wat je nu zelf bedenkt.

Informatie delen

Je kunt een Power BI dashboard eenvoudig delen met collega’s. Zo kun je de verkoopcijfers van een afdeling in een dashboard zetten, samen met de kosten geboekt op de kostenplaats van die afdeling. Je bepaalt zelf wie welke gegevens kan zien, zonder iedereen toegang te hoeven geven tot Exact Online. Door meerdere databronnen te combineren in één Power BI dashboard geef je elke afdeling en medewerker de juiste hulpmiddelen om gericht actie te kunnen ondernemen!

 

De combinatie van Exact Online en Power BI geeft je veel meer vrijheid. Wil je de vrijheid zelf ervaren? Bekijk de online demo of neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *